VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







torsdag 13. mars 2014



Lykken er...


... Å ha tid til å se blomstene våkne etter en frostnatt


Når vi  har hatt frostnetter er det såå vakkert i hagen. Det å kunne gå rundt, kjenne den friske luften og se hvordan blomstene rister frosten av seg i solstrålens varme. Om ikke det er lykke, da vet ikke jeg hva lykke er.

Jeg vil ønsker dere en best mulig dag. Her skinner solen og det er nesten for varmt. Dagens prosjekt er å få flere georgineknoller i potter. Litt mer om det senere i dag.

 Klem fra
                                                                   

tirsdag 11. mars 2014




Nei nei nei...



Dette hadde jeg helt fortrengt....
De siste to årene har det kommet så mange flere rådyr her i hagen... Da får jeg lage en blanding med salmiakk og blodmel, dyppe oasiskuler i blandingen, og sette de på pinner... Det har fungert supert tidligere år. se på linken HER, ikke akkkurat den peneste pynten disse pinnene, men det virker.
Når det endelig kommer noen vårtegn skal de IKKE ende på noen sitt matbord!



Snøklokkene får iallefall stå i fred, så de står ikke på menyen tydeligvis.


Klem Fra
                                                              

mandag 10. mars 2014


Jeg bare måtte...


Dele denne mandagen i hagen med dere.
Dette er den beste mandagen så langt i år, og jeg gleder meg til maaaange fler
Ble så glad at jeg jeg måtte pynte litt for postmannen også. Han er jo innom hver eneste dag. 



Jeg håper du har hatt en flott mandag også

Klem fra

                                                                  

Når våren ikke kom hit...


...reiste jeg til våren.
I det siste har jeg vært helt desperat etter vår, farger i hagen sol og litt varme. Siden det drøyet litt og det var en hagemesse i Malmø, så dro jeg dit på torsdag i forrige uke. Jeg gledet meg veeeldig til å møte andre hagemennesker, og få en forsmak av våren. 


Messen var veldig koselig, og jeg møtte mange hyggelig mennesker. Men den var mye mindre enn jeg hadde trodd, så jeg fikk gjort det meste på noen korte timer, så da ble det malmø tur/retur denne dagen. For jeg kjøpte litt vår med hjem, og det klødde fælt i i fingrene etter å komme i gang. så hvorfor vente...

Vil du lese mer om messen har både Annika med bloggen naturliga ting, og Anna Vattenkannas Tradgard delt noen ord og bilder. I morgen kommer det litt fra drivhuset, der har det blitt herlig vår.

Klem fra
                                                                       
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails