VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







søndag 1. april 2012

Endelig April

 
IMG_5049
 
April er vel sbsolutt mer vår måned enn vintermåned.
Jeg sender trøsteklemmer til dere alle som har fått snø I hagen…
Her har det vært surt og kaldt, men snø har vi ikke fått, og frosten har kun besøkt oss på natten.
 
Jeg har enda ikke fjerne løvet I beddene…
Jeg lurer litt på om jeg skal la den ligge, og la spirene trenge seg gjennom den. Heller dekke med litt ny jord, og la løvet formulde til jord I beddet…
Vet ikke helt hvor lenge jeg holder det ut, men…
 
Ikke mye hage her i helgen, formen er dårlig. Men jeg både tenker og drømmer om hage, vet snart ikke hva som er drøm og virkelighet.
Har jeg garasjen helt full av blomsterløk??? Eller det var nok en drøm… Feberfantasier kan være gøy de, så lenge de handler om blomster.
 
Men en ting som ikke er en drøm er at skogen er full av vakre blåveiser. Jeg gikk glipp av en import av veiser gjennom hagegal, men neste sjanse jeg får til å få blåveis i hagen, så skal jeg passe på.
 
IMG_5062
 
Håper du har kommet deg vel gjennom 1. april uten å bli atfor godt lurt.
Jeg ble lurt; ungene latet som om katten hadde tatt inn noe stort som lå bak bordet I annen etasje… Jeg ble hysterisk som vanlig…hi, hi.
 
Klem fra

3 kommentarer:

Ymmeli sa...

God bedring til deg... I dag snødde det faktisk hos oss i Dyrødveien. Men jeg prøver meg vel på litt gressfrø i påsken alikevel. Deilig å ikke ha peiling på hage... Hehe...

Linda sa...

Ja rart det der:) Det er et veæskille akkurat i dalabakken, og det er ofte jeg opplever at enten regn blir snø, eller sol blir regn når vi kommer dit. Neste gang dere har dårlig vær får dere kjøre andre veien:)

Linda sa...

Og gressfrø kan du gjerne kaste ut, de spirer ikke før det er vær til det uansett:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails